Skip to content

График за извозване на рециклируеми отпадъци в община Елин Пелин през месец април 2022 г.

🚩 Публикуваме графика за извозване на рециклируеми отпадъци от населените места в община Елин Пелин през м. април 2022 г., изпълняващ се на седмична база от общинското предприятие “БКД – Елин Пелин”.
• Пластмасата и хартията ще се събират в 2 поредни дни. В първия ден от графика за определения вид отпадък ще се обслужват град Елин Пелин, с. (гара) Елин Пелин, с. Нови хан и с. Григорево, а на втория ден са адресите в с. Мусачево, с. Равно поле, с. Елешница и с. Лесново.

• За стъклените отпадъци са определени два дни в графика – 8 и 15 април 2022 г. (петък).

* Забележка: На 8 април ще бъдат обслужени адресите в град Елин Пелин, с. (гара) Елин Пелин, с. Нови хан и с. Григорево, а на 15 април 2022 г. ще се обслужват домакинствата в с. Мусачево, с. Равно поле, с. Елешница и с. Лесново.

• Строителните отпадъци ще се извозват на 22 април за адресите, които са подали заявка на обявените телефони.

• В графика има един ден събиране на текстил и дрехи – 28 април, като те ще се взимат само след предварителна заявка до сряда.

• Биоразградимите отпадъци ще се събират два пъти през месец април – на 1 и 14 число.
♦ Забележка: Строителните, биоразградимите отпадъци и текстила ще се извозват само след предварителна заявка, подадена на телефони 0725 686 48 – Отдел “Общински инспекторат и Екология” и тел. 0878414252 – Теодора Здравкова.* Предварителната заявка за извозване на горепосочените отпадъци се приема от понеделник до 16:00 ч. в сряда!** Може да изпращате своите заявки и на ел. поща: eco@elinpelin.bg♦ Камионите ще тръгват в 08:00 часа сутринта, затова е добре да изнесете отпадъците пред домовете си от предната вечер.