График за извозване на рециклируеми отпадъци в община Елин Пелин през месец януари 2022 г.

Публикуваме графика за извозване на рециклируеми отпадъци от населените места в община Елин Пелин през м. януари 2022 г., изпълняващ се на седмична база от общинското предприятие “БКД – Елин Пелин”.

• Пластмасата и хартията ще се събират в 2 поредни дни. В първия ден от графика за определения вид отпадък ще се обслужват град Елин Пелин, с. (гара) Елин Пелин, с. Нови хан и с. Григорево, а на втория ден са адресите в с. Мусачево, с. Равно поле, с. Елешница и с. Лесново.• За стъклените отпадъци са определени два дни в графика – 7 и 14  януари 2022 г. (петък).
* Забележка: На 7 януари ще бъдат обслужени адресите в град Елин Пелин, с. (гара) Елин Пелин, с. Нови хан и с. Григорево, а на 14 януари 2022 г. ще се обслужват домакинствата в с. Мусачево, с. Равно поле, с. Елешница и с. Лесново.• Строителните отпадъци ще се извозват на 21 януари за адресите, които са подали заявка на обявените телефони.• В графика има един ден събиране на текстил и дрехи – 28 януари, като те ще се взимат само след предварителна заявка до сряда.• Биоразградимите отпадъци няма да се събират през месец януари, заради настъпването на зимния сезон.

♦ Забележка: Строителните отпадъци и текстила ще се извозват само след предварителна заявка, подадена на телефони 0725 686 48 – Отдел “Общински инспекторат и Екология” и тел. 0878414252 – Теодора Здравкова.
* Предварителната заявка за извозване на горепосочените отпадъци се приема от понеделник до 16:00 ч. в сряда!
** Може да изпращате своите заявки и на ел. поща: eco@elinpelin.bg
♦ Камионите ще тръгват в 08:00 часа сутринта, затова е добре да изнесете отпадъците пред домовете си от предната вечер.